ne-tech.se


Ny- och tillbyggnation: Vi hjälper kunder med både ny- och tillbyggnation. Funderar du på att bygga ditt drömhus, göra ett tillbygge eller kanske bygga uteplats? Vi kan hjälpa dig med det mesta inom byggnation.

Ombyggnation och renovering: Vi utför ombyggnation och renovering enligt kundens önskemål. Behöver du hjälp med att bygga om köket eller lägga nytt tak? Välkommen att kontakta oss.
Om termografi: En värmekamera kan mäta temperatur och visa en bild av ett objekts värmeenergi, denna teknik kallas för termografi. Värmekameror gör det möjligt att ta bilder av annars osynlig strålning, värme, och mäta temperatur utan att beröra själva objektet som ska mätas, detta gör termografering till ett effektivt och säkert sätt att mäta exakta temperaturer i många olika miljöer.

Fördelar: Termografi är ett sätt att upptäcka brister i isolering samt otätheter som kan orsaka kalldrag som i sin tur påverkar boendemiljön och uppvärmningskostnaderna. Med dagens stigande energipriser kan man i de allra flesta fall sänka uppvärmningskostnaderna genom att åtgärda de fel som upptäcks vid termografering. Det handlar bland annat om att täta luftläckage och komplettera isolering.

Termografering: När vi utför termografering går vi tillsammans med kunden igenom fastigheten och dokumenterar alla brister med termobild, därefter går vi igenom materialet och sammanställer en rapport som skickas till kunden, denna rapport innehåller information om de brister som framkommit under termograferingen, samt förslag på åtgärder. Om kunden önskar så kan vi även lämna offert på att rätta till de brister som framkommit under termograferingen.Markiser, persienner, rullgardiner och lamellgardiner: Vi monterar åt Ekedals Solskydd, klicka här för att komma till deras hemsida.Fönsterbyte: Vi samarbetar med Calida Fönster AB. Kontakta oss för mer information